Gamba budak sekolah x gune seluar dalam

Umah aku kat tgkt 21 ingkat aas sekali...akupun duk sorg je kat umah tu coz bukan ape mmg ku x suka duk ramai2 nie..sepah umah je....sampai kat umah je aku pun tny Ila boleh igt x camna nak daang umah aku..ckp boleh jerrrr...pun lega la n dlm hati mmg syok gler la....mulanyer pas je die tahu umah aku die pun terus nak balik..aku cakap kat die yang die xnak masuk dlu ke..je aku nak try test....tanpa aku duga die terus cakap "boleh jugak bang apa salahnyer lagipun sekarang baru kul 9 malam biasa ayah amik Ila dlm kul 2 pagi sebab ayah pg amik akak2 yang lain dulu, Ila pun dah penat ni bang..." dia cakap pada aku sambil die masuk ke dalam rumah...dalam hati gembira bukan kepalang lagi tambah plak kote aku nie bukan main lagi kembangnya...dlm umah aku pun mula la siasat budak ni dengan lebih terperinci..la aku tahu yang budak nie jual brg2 u bapak tiri dia yang suruh....akak2 die pun kena jual sekali...x ksh la aku yang penting budak nie dah ade dpn aku....tgk muka Ila nie mcm penat je so aku pun ckp dengan die "Ila kalu nak hilangkan penat pegi la mandi dlu..mandi nati bleh la kita borak2 lagi yer...." Ila x jwb die senyum je pastu die just tanya dengan aku bilik air mana...akupun gtau je la pada die....tanpa ckp pape die pun terus belalu n masuk ke bilik air, lama jgk die dlm tu, tp aku x kisah pun sebb tujuan aku suh die g mandi tu pun supaya die bleh cuci cipap die mana la tahu aku dpt pluang mlm tu..

Seluarnya tampak sendat di atas dan mengembang di bawah. Sejak hari itu, aku terus menjadikan abang Hafiz Punk sebagai idola fesyen aku.Sesi perhimpunan kali pertama memang mendebarkan kerana aku dengar Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan 3 Bandar Baru Bangi ni banyak pailang.Masing-masing muka kena parang tak macam wajah aku ketika yang licin tiada jerawat.Dari duk aku kecoh-kecoh pasal isu BERSIH yang sememangnya dua-dua ada agenda masing-masing yang orang macam aku ni tak dapat memahami..... Baik aku bincang pasal isu anak muda negara kita nie.... Sebab anak muda nie la nanti akan jadi tunjang perjuangan hala tuju negara....

Search for gamba budak sekolah x gune seluar dalam:

gamba budak sekolah x gune seluar dalam-40gamba budak sekolah x gune seluar dalam-52

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “gamba budak sekolah x gune seluar dalam”